Speciale gelegenheden

 

“Kerstmenu 2017”

 

 

 

Bubbels met Amuses uit de Keuken van

Restaurant "De Klokke"

£££

Soepje van wilde Boschampignons

£££

Brioche opgevuld met Kabeljauw, Broccoli en Witte Wijnsaus

£££

Sorbet van Peer

£££

Filet van Everzwijn met Peer, Confituur van Bosbes,

Witlof, Rôsti en Rode Wijnsaus

£££

Quenelles van Chocolademousse en Sabayon,

Afgewerkt met Vruchten en Munt

£££

Koffie met Versnaperingen

 

€ 78/pp

 

Dranken (=aangepaste wijnen, gewone bieren, frisdranken en water) aan tafel inbegrepen tot en met het hoofdgerecht.

 

(Uw reservatie is bevestigd nà betaling van het menu)

 

 

“Menu van Oud naar Nieuw”

 

 

 

Glaasje Champagne met Amuses

£££

Tartaar van Coquilles Sint Jacques op een Kruidenroom

£££

Bisques van Noordzee Kreeft afgewerkt met Rivierkreeftjes

£££

Lotte met Salsa Verde, Citroenthijm en een Soes van Aardappel

£££

Sorbet van Champagne

£££

Filet van Hertekalf, Witlof, een Purée van Groenten en

een pittig Portsausje

£££

Symphonie van Desserten

£££

Glaasje Champagne om 24 u

£££

Koffie met Versnaperingen

 

€ 105/pp

 

Dranken (=aangepaste wijnen, gewone bieren, frisdranken en water) aan tafel inbegrepen tot en met het hoofdgerecht.

 

(Uw reservatie is bevestigd nà betaling van het menu)

 

 

“Menu Eerste Werkdag”

 

 

 

Bubbels van het Huis met Amuses uit de Keuken van

Restaurant "De Klokke"

£££

Scampi van de Chef

£££

Zacht gegaard Gebraad met Purée van Wortel en Spinazie,

Warme Groentjes en Sausje met Spekjes en Zilverui en

Brochette van Krielaardappel

£££

Bavarois en Mousse van Fondant Chocolade

£££

Koffie met Versnaperingen

 

 

 

€ 47/pp

 

Dranken (=aangepaste wijnen, gewone bieren, frisdranken en water) aan tafel inbegrepen tot en met het hoofdgerecht.

 

 

0476/57.02.65

LOCATIE

 

Beerlegemsebaan 55

9630 Zwalm (Beerlgem )

OPENINGSUREN

Donderdag-

Vrijdag - Zaterdag: 18 uur tot ....

Zondag: 12 uur tot 18 uur

Op sluitingsdagen open om 18 uur vanaf 15 personen

© Copyright Restaurant De Klokke All Rights Reserved.