Menu

Menu

 

 

 

Zomer menu

 

Apéro time

Apéritief samengesteld in De Klokke bestaande een verhouding van gancia,cointreau,en sinaasappelsap,vergezeld door de hapjes

 

Om te starten

Soep geserveerd door de chef die wekelijks kan wijzigenen met respect voor de groenten van het seizoen

 

Voorgerecht

Flinterdun gesneden carpaccio met de beste italiaanse  parmigiano ;vers gecultiveerde rucola ;zongedroogde tomaatjes vooraf gepekeld met peper , zout ,suiker ,tijm en rozenmarijn

 

Hoofdgerecht

Licht gepekeld en traag gegaard speenvarken vergezeld van en sausje op basis van boschampignons, gebroken peper; gestoomde seizoensgroenten en krielaardappel

 

Om de gaatjes te vullen

Coupe brésilienne

 

Om te eindigen

Koffie met Zoetigheden.


€55pp


Dranken (aangepaste wijnen,  Jupiler, Adriaan Brouwer,  frisdranken en waters) aan tafel inbegrepen tot en met het hoofdgerecht


Vrijdagavond Keuzemenu

 

 

 

Hapje uit de Keuken van

Restaurant "De Klokke"

£££

Soep van de Chef

£££

  1. Duo van Kaaskroketjes met een fris Slaatje
  2. Duo van Aspergekroketjes met een fris Slaatje
  3. Artisanale Garnaalkroketjes met fris Slaatje (+ 5€)

£££

  1. Kip met Dragonsaus, Sla en verse Frietjes
  2. Tongrolletjes met Sausje van de Chef, Sla en verse Frietjes
  3. Châteaubriand met bruine Jus, Sla en verse Frietjes (+ 5€)

£££

Dessert

  

Menu zonder dranken : € 38





Aanrader Van De Chef

(enkel op reservatie vóór donderdag van iedere week)


Glas Champagne van de Chef met Begeleiding


VOORGERECHT

Tartaar van Coquilles St Jacques op Erwtenroom,

scheutje Citroensap en Zoete Munt


SOEP

Bisque van Noordzeekreeft


TUSSENGERECHT

Krabbeschaal gevuld met Krab en Visvlees,  gebonden met Schaaldierenbouillon,

begeleiding van Uitjes,  Peterselie en gemalen Kaas


SORBET

Sorbet van Passievrucht


HOOFDGERECHT

Filet pur met Sausje van bruine Jus,

 Garnituur van Groenten en mini Gratin


DESSERT

Dessertbord van de Chef


KOFFIE

Koffie met Zoetigheden


Begeleiding van aangepaste Wijnen en eventuele Bieren en Frisdranken inbegrepen tot nà het Hoofdgerecht


€85 pp



Menu “De Klokke”

(Het hele jaar door verkrijgbaar!)

 

 

Glaasje met Hapjes van de Chef

£££

Soep van de Dag

£££

Scampi à l’Armoricaine

of

Kaaskroketten met fris Slaatje

£££

Filet mignon met champignonsaus,  sla en frietjes

£££

Mousse van belgische chocolade

£££

Koffie met zoetigheden

 

Dranken (aangepaste wijnen , gewone bieren , frisdranken en waters )

 aan tafel inbegrepen tot en met hoofdgerecht.

 

 

€65/pp

 



 

Menu Gourmand

 ENKEL OP RESERVATIE

 

Glas ijsgekoelde cava

 met trio hapjes bereid door de chef

£££ 

Soepje van jonge wortelen.

£££ 

Kabeljauw met citroentijm,  salsa verde en

een soes van aardappel

£££ 

Sorbet van het Huis

£££

Fijn gesneden Chateaubriand met gewokte groentjes,

 brochette van krielaardappeltjes en vleesjus.

£££

Bavarois, frambozen en chocolademousse

£££

Koffie en zoetigheden.

 

 

 

Dranken (=aangepaste wijnen,  gewone bieren,  frisdranken en water)

aan tafel inbegrepen tot en met het hoofdgerecht

 

 

€ 75 pp

 

 


Dranken (aangepaste wijnen,  Jupiler, Adriaan Brouwer,  frisdranken en waters) aan tafel inbegrepen tot en met het hoofdgerecht




 

 


Wandelroute  menu  Juli en Augustus

 

Apéro time

Glas ijsgekoelde Cava,  Martini of Moctail

met Hapjes van de Chef

 

Om te starten

Soepje van de Chef.

 

Maak een keuze uit de Voorgerechten

Duo Kaaskroketjes met fris Slaatje en Dressing.

Gegratineerd Vispannetje met een licht Vissausje

Duo Karmelietkroketten met een fris Slaatje

Scampi in de Lookroom

 

Kies een Hoofdgerecht

Sliptongetjes van de laatste Sleep,  krokant Slaatje, Mayonaise en Frietjes

Ardeens Gebraad met Blackwellsausje,  Slaatje en verse Frietjes

Château Briand met bruine Jus,  vers Slaatje en Frietjes (+ €5)

 

Om de Gaatjes te vullen

Dessert van de Chef.

 

Om te eindigen

Koffie met Zoetigheden.


€62/pp


Dranken (aangepaste wijnen,  Jupiler, Adriaan Brouwer,  frisdranken en waters) aan tafel inbegrepen tot en met het hoofdgerecht


Wandelroute  menu  September en Oktober

 

Apéro time

Glas ijsgekoelde Cava, Martini of Moctail

met Hapjes van de Chef

 

Om te starten

Soepje van de Chef.

 

Maak een keuze uit de Voorgerechten

Duo Kaaskroketjes met Fris Slaatje en Dressing

Duo van gerookte Zalmkroketjes afgewerkt met een fris Slaatje en een Schijfje Citroen

Tongrolletjes in een licht Kreeftensausje afgewerkt met verse Peterslie

 

Kies een Hoofdgerecht

Sliptongetjes van de laatste Sleep,  krokant Slaatje, Mayonaise en Frietjes

Traag gegaard Varkenshaasje met lichte Pepersaus en een fris Slaatje en verse Frietjes

Château Briand met bruine Jus,  vers Slaatje en Frietjes (+ €5)

 

Om de Gaatjes te vullen

Dessert van de Chef.

 

Om te eindigen

Koffie met Zoetigheden.


€62/pp


Dranken (aangepaste wijnen,  Jupiler, Adriaan Brouwer,  frisdranken en waters) aan tafel inbegrepen tot en met het hoofdgerecht


Kindermenu



(te verkrijgen voor kinderen tot 12 jaar)


Glas fruitsap met hapje

£££

Kaaskroket


Balletjes in tomatensaus met sla en frietjes

Of

Hamburger met sla en frietjes

Of

Visstick met sla en frietjes

Of

Curryworst 2 stuks met sla en frietjes

£££

Kinderijsje




Frisdranken aan tafel inbegrepen tot het dessert



€ 30 pp