Menu

Menu

 

 


Herfst menu

(te verkrijgen vanaf 4 oktober)

 

Apéro time

Apéritief samengesteld in De Klokke bestaande uit een verhouding van

gancia,cointreau,en sinaasappelsap, vergezeld door de hapjes

(Alternatief : Aperitief Cava +5€,  Picon en Gin's +7€)

 

Om te starten

Soep geserveerd door de chef die wekelijks kan wijzigen met respect voor de groenten van het seizoen

 

Voorgerecht

Ardeense paté gemaakt met de betere stukjes van rund , alsook achterham van het Ardeens varken

met op de achtergrond het ondersteunende aroma van een vleugje van de betere cognac,

ajuin confituur en een toast van kramiek

 

Hoofdgerecht

Het beste van het Speenvarken tot de perfecte cuisson gebracht op de grill

en bijgesmaakt door een saus op basis van Tierenteyn-Verlent graanmosterd,

kruidige krielaardappeltjes en seizoensgroentjes

 

Om de gaatjes te vullen

De Klassieke Mousse van Chocolade  Callebaut  

met luchtig geklopte Slagroom

 

Om te eindigen

Koffie met Zoetigheden.

(Alternatief : Irisch,  Italian,  Baileys,...+7€)

€55pp


Dranken (aangepaste wijnen,  Jupiler, Adriaan Brouwer,  frisdranken en waters) aan tafel inbegrepen tot en met het hoofdgerecht



Vrijdagavond Keuzemenu

 

 

 

Hapje uit de Keuken van

Restaurant "De Klokke"

£££

Soep van de Chef

£££

  1. Duo van Kaaskroketjes met een fris Slaatje
  2. Duo van Aspergekroketjes met een fris Slaatje
  3. Artisanale Garnaalkroketjes met fris Slaatje (+ 5€)

£££

  1. Kip met Dragonsaus, Sla en verse Frietjes
  2. Tongrolletjes met Sausje van de Chef, Sla en verse Frietjes
  3. Châteaubriand met bruine Jus, Sla en verse Frietjes (+ 5€)

£££

Dessert

  

Menu zonder dranken : € 38





Aanrader Van De Chef

(enkel op reservatie vóór donderdag van iedere week)


Glas Champagne van de Chef met Begeleiding


VOORGERECHT

Tartaar van Coquilles St Jacques op Erwtenroom,

scheutje Citroensap en Zoete Munt


SOEP

Bisque van Noordzeekreeft


TUSSENGERECHT

Krabbeschaal gevuld met Krab en Visvlees,  gebonden met Schaaldierenbouillon,

begeleiding van Uitjes,  Peterselie en gemalen Kaas


SORBET

Sorbet van Passievrucht


HOOFDGERECHT

Filet pur met Sausje van bruine Jus,

 Garnituur van Groenten en mini Gratin


DESSERT

Dessertbord van de Chef


KOFFIE

Koffie met Zoetigheden


Begeleiding van aangepaste Wijnen en eventuele Bieren en Frisdranken inbegrepen tot nà het Hoofdgerecht


€85 pp



Menu “De Klokke”

(Het hele jaar door verkrijgbaar!)

 

 

Glaasje met Hapjes van de Chef

£££

Soep van de Dag

£££

Scampi à l’Armoricaine

of

Kaaskroketten met fris Slaatje

£££

Filet mignon met champignonsaus,  sla en frietjes

£££

Mousse van belgische chocolade

£££

Koffie met zoetigheden

 

Dranken (aangepaste wijnen , gewone bieren , frisdranken en waters )

 aan tafel inbegrepen tot en met hoofdgerecht.

 

 

€65/pp

 



 

Menu Gourmand

 ENKEL OP RESERVATIE

 

Glas ijsgekoelde cava

 met trio hapjes bereid door de chef

£££ 

Soepje van jonge wortelen.

£££ 

Kabeljauw met citroentijm,  salsa verde en

een soes van aardappel

£££ 

Sorbet van het Huis

£££

Fijn gesneden Chateaubriand met gewokte groentjes,

 brochette van krielaardappeltjes en vleesjus.

£££

Bavarois, frambozen en chocolademousse

£££

Koffie en zoetigheden.

 

 

 

Dranken (=aangepaste wijnen,  gewone bieren,  frisdranken en water)

aan tafel inbegrepen tot en met het hoofdgerecht

 

 

€ 75 pp

 

 


Dranken (aangepaste wijnen,  Jupiler, Adriaan Brouwer,  frisdranken en waters) aan tafel inbegrepen tot en met het hoofdgerecht




 

 


Wandelroute  menu  September en Oktober

 

Apéro time

Glas ijsgekoelde Cava, Martini of Moctail

met Hapjes van de Chef

 

Om te starten

Soepje van de Chef.

 

Maak een keuze uit de Voorgerechten

Duo Kaaskroketjes met Fris Slaatje en Dressing

Duo van gerookte Zalmkroketjes afgewerkt met een fris Slaatje en een Schijfje Citroen

Tongrolletjes in een licht Kreeftensausje afgewerkt met verse Peterslie

 

Kies een Hoofdgerecht

Sliptongetjes van de laatste Sleep,  krokant Slaatje, Mayonaise en Frietjes

Traag gegaard Varkenshaasje met lichte Pepersaus en een fris Slaatje en verse Frietjes

Château Briand met bruine Jus,  vers Slaatje en Frietjes (+ €5)

 

Om de Gaatjes te vullen

Dessert van de Chef.

 

Om te eindigen

Koffie met Zoetigheden.


€62/pp


Dranken (aangepaste wijnen,  Jupiler, Adriaan Brouwer,  frisdranken en waters) aan tafel inbegrepen tot en met het hoofdgerecht


Wandelroute  menu  November en December

 

Apéro time

Glas ijsgekoelde Cava, Martini of Moctail

met Hapjes van de Chef

 

Om te starten

Soepje van de Chef.

 

Maak een keuze uit de Voorgerechten

Duo Kaaskroketjes met fris Slaatje en Dressing.

Scampi Curry Madras

Gandahamkroketjes met een fris Slaatje

 

Kies een Hoofdgerecht

Sliptongetjes van de laatste Sleep,  krokant Slaatje, Mayonaise en Frietjes

Gegrild Varkenshaasje Archiduc,  fris Slaatje en verse Frietjes

Château Briand met bruine Jus,  vers Slaatje en Frietjes (+ €5)

 

Om de Gaatjes te vullen

Dessert van de Chef.

 

Om te eindigen

Koffie met Zoetigheden.7


€62/pp


Dranken (aangepaste wijnen,  Jupiler, Adriaan Brouwer,  frisdranken en waters) aan tafel inbegrepen tot en met het hoofdgerecht

Kindermenu



(te verkrijgen voor kinderen tot 12 jaar)


Glas fruitsap met hapje

£££

Kaaskroket


Balletjes in tomatensaus met sla en frietjes

Of

Hamburger met sla en frietjes

Of

Visstick met sla en frietjes

Of

Curryworst 2 stuks met sla en frietjes

£££

Kinderijsje




Frisdranken aan tafel inbegrepen tot het dessert



€ 30 pp