Menu

Menu

 

 

 



Wintermenu


Apéro time

Apéritief samengesteld in De Klokke bestaande een verhouding van Gancia, Cointreau,en sinaasappelsap,vergezeld van hapjes


Om te starten

Soep geserveerd door de chef die wekelijks kan wijzigen en met respect voor de groenten van het seizoen


Voorgerechten

Flinterdun gesneden carpaccio met de beste italiaanse Parmigiano ;vers gecultiveerde rucola ;zongedroogde tomaatjes vooraf gepekeld met peper , zout ,suiker ,tijm en rozenmarijn


Hoofdgerecht

Gegrild speenvarken tot de perfekte cuisson gebracht op de grill en bijgesmaakt met een wildsaus op basis van oude portwijn, seizoensgroenten en een brochette van krielaardappel


Om de gaatjes te vullen

Clafoutis gemaakt van melk,  suiker en boter,  op smaak gebracht met vanille en gegarneerd met kersen


Om te eindigen

Koffie met Zoetigheden.


€55pp


Dranken (aangepaste wijnen, Jupiler, Adriaan Brouwer, frisdranken en waters) aan tafel inbegrepen tot en met het hoofdgerecht


      

 


Lentemenu

 (te verkrijgen vanaf het weekend van 1 maart)

   Apéro time

Apéritief samengesteld in De Klokke bestaande een verhouding van Gancia, Cointreau en sinaasappelsap,vergezeld van de hapjes

 

    Om te starten

Soep geserveerd door de chef die wekelijks kan wijzigen en met respect voor de groenten van het seizoen

 

Voorgerecht

Scampi met een vleugje Thailand in een kruidige kokosmelk

 

Hoofdgerecht

Speenvarken tot de perfekte cuisson gebracht en bijgesmaakt met een bruine jus,  seizoensgroenten en een brochette van krielaardappel

 

       Om de gaatjes te vullen

Huis bereide chocolade mousse van het beste van Callebaut

   

Om te eindigen

Koffie met Zoetigheden.


€55pp


Dranken (aangepaste wijnen,  Jupiler, Adriaan Brouwer,  frisdranken en waters) aan tafel inbegrepen tot en met het hoofdgerecht





Vrijdagavond Keuzemenu

 

 

Aperitief van het Huis met Amuses uit de Keuken van

Restaurant "De Klokke"

£££

Soep van de Chef

£££

  1. Duo van Kaaskroketjes met een fris Slaatje
  2. Torpedo van Scampi met verse Tartaarsaus
  3. Artisanale Garnaalkroketjes met fris Slaatje (+ 4€)

£££

  1. Tongrolletjes, Saus van de Chef, Sla en verse Frietjes
  2. Hoevekip met Dragonsausje,  Sla en verse Frietjes
  3. Châteaubriand met bruine Jus, Sla en verse Frietjes (+ 5€)

£££

Dessert

£££

Koffie

 

Menu zonder wijnen : € 38

Menu met aangepaste wijnen : € 55


Aan dit menu, met inbegrip van aperitief en koffie, kan geenenkele wijziging aangebracht worden. 

De prijs hiervoor werd speciaal heel scherp berekend.


Aanrader Van De Chef

(enkel op reservatie vóór donderdag van iedere week)


Glas Champagne van de Chef met Begeleiding


VOORGERECHT

Tartaar van Coquilles St Jacques op Erwtenroom,

scheutje Citroensap en Zoete Munt


SOEP

Bisque van Noordzeekreeft


TUSSENGERECHT

Krabbeschaal gevuld met Krab en Visvlees,  gebonden met Schaaldierenbouillon,

begeleiding van Uitjes,  Peterselie en gemalen Kaas


SORBET

Sorbet van Passievrucht


HOOFDGERECHT

Filet pur met Sausje van bruine Jus,

 Garnituur van Groenten en mini Gratin


DESSERT

Dessertbord van de Chef


KOFFIE

Koffie met Zoetigheden


Begeleiding van aangepaste Wijnen en eventuele Bieren en Frisdranken inbegrepen tot nà het Hoofdgerecht


€85 pp



Menu “De Klokke”

(Het hele jaar door verkrijgbaar!)

 

 

Glaasje met Hapjes van de Chef

£££

Soep van de Dag

£££

Scampi à l’Armoricaine

of

Kaaskroketten met fris Slaatje

£££

Filet mignon met champignonsaus,  sla en frietjes

£££

Mousse van belgische chocolade

£££

Koffie met zoetigheden

 

Dranken (aangepaste wijnen , gewone bieren , frisdranken en waters )

 aan tafel inbegrepen tot en met hoofdgerecht.

 

 

€65/pp

 



 

Menu Gourmand

 ENKEL OP RESERVATIE

 

Glas ijsgekoelde cava

 met trio hapjes bereid door de chef

£££ 

Soepje van jonge wortelen.

£££ 

Kabeljauw met citroentijm,  salsa verde en

een soes van aardappel

£££ 

Sorbet van het Huis

£££

Fijn gesneden Chateaubriand met gewokte groentjes,

 brochette van krielaardappeltjes en vleesjus.

£££

Bavarois, frambozen en chocolademousse

£££

Koffie en zoetigheden.

 

 

 

Dranken (=aangepaste wijnen,  gewone bieren,  frisdranken en water)

aan tafel inbegrepen tot en met het hoofdgerecht

 

 

€ 72 pp

 

 


Dranken (aangepaste wijnen,  Jupiler, Adriaan Brouwer,  frisdranken en waters) aan tafel inbegrepen tot en met het hoofdgerecht





Wandelroute  menu  Januari en Februari

(te verkrijgen vanaf 5  januari)


Apéro time

Glas ijsgekoelde Cava, Martini of Moctail

met Hapjes van de Chef

 

Om te starten

Soepje van de Chef

 

Maak een keuze uit de Voorgerechten

Duo Kaaskroketjes met fris Slaatje en Dressing.

Scampi met verse Bieslooksaus

Rodenbach Spek Kroketten met fris Slaatje

Carpaccio van Rund,  Crème van Balsamico,  Parmezaan en Ruccola

 

Kies een hoofdgerecht

Sliptongetjes van de laatste Sleep,  krokant Slaatje, Mayonaise en Frietjes

Traag gegaard ardeens gebraad, met lichte Graanmosterd Saus,  fris Slaatje en Frietjes

Château Briand met bruine Jus,  vers Slaatje en Frietjes (+ €5)

 

Om de gaatjes te vullen

Dessert van de Chef

 

Om te eindigen

Koffie met Zoetigheden.


€62/pp


Dranken (aangepaste wijnen,  Jupiler, Adriaan Brouwer,  frisdranken en waters) aan tafel inbegrepen tot en met het hoofdgerecht



Kindermenu



(te verkrijgen voor kinderen tot 12 jaar)


Glas fruitsap met hapje

£££

Kaaskroket


Balletjes in tomatensaus met sla en frietjes

Of

Hamburger met sla en frietjes

Of

Visstick met sla en frietjes

Of

Curryworst 2 stuks met sla en frietjes

£££

Kinderijsje




Frisdranken aan tafel inbegrepen tot het dessert



€ 30 pp