Speciale gelegenheden

Menu Allerheiligen 2022

(te verkrijgen mits reservatie vooraf op zaterdag 29 en zondag 30 oktober, alsook op

dinsdag 1 november. (Eveneens verkrijgbaar op 1 november : Wandelroute Menu)



Glaasje Cava van het Huis met 3 Hapjes van de Chef

&

Soepje van Pompoen met een Wolkje Room

&

Kabeljauw met een lichte Vissaus, afgewerkt met een Soes van Aardappel

&

Sorbet

&

Fijngesneden Château Briand met zijn Vleesjus, gewokte Groentjes

en Brochette van Krielaardappel

&

Dessert van de Chef

&

Koffie met Zoetigheden


Dranken (=aangepaste wijnen, gewone bieren, frisdranken en water) aan tafel inbegrepen tot en met Hoofdgerecht.


€ 72 pp


Kerstmenu 2022

(24 en 25 december)


Bubbels met Amuses “De Klokke”

&

Soepje van wilde Boschampignons

&

Kakeljauw vergezeld van Garnaaltjes, Citroentijm, Soes van Aardappel en

een lichte Kreeftensaus

&

Sorbet van Citroen

&

Fijn gesneden Filet Pur met  Knolselderpurée,  warme Seizoengroentjes, 

Sausje van de Chef en Brochette van krielaardappelen

&

Kerstdessert

&

Koffie met Zoetigheden


(aangepaste wijnen en water inbegrepen tot en met het hoofdgerecht)


€ 80 pp


Menu van Oud naar Nieuw 31 december

 

Op 1 januari serveren wij ook dit menu enkel op reservatie 90euro pp

 

Glaasje Champagne met Amuses

&

Tartaar van Coquilles St Jacques met Kruidenroom afgewerkt met een Koek van Zeewier en Linzenscheuten

&

Bisques van Noorzeekreeft afgewerkt met Rivierkreeftjes

&

Sorbet van Champagne

&

Kabeljauw vergezeld van Garnaaltjes,  Citroenthijm,  Soes van Aardappel en lichte Kreeftensaus

&

Fijn gesneden Filet Pur met Purée van Knolselder, warme Seizoengroentjes Sausje van de Chef en Brochette van Krielaardappel

&

Dessert voor de Start van het nieuwe Jaar en Glaasje Champagne om 24 uur

&

Koffie met Versnaperingen




Menu met aangepaste wijnen, water en 'gewone' bieren geserveerd tot 00u00     


€105pp


“Menu Eerste Werkdag”

(2 januari open om 12 uur)


Bubbels van het Huis met Amuses uit de Keuken van

Restaurant "De Klokke"

&

Scampi van de Chef

&

Zacht gegaard Gebraad met Purée van Wortel en Spinazie,Warme Groentjes en Sausje met Spekjes en Zilverui enBrochette van Krielaardappel

&

Bavarois en Mousse van Fondant Chocolade

&

Koffie met Versnaperingen


(aangepaste wijn en water inbegrepen tot en met het hoofdgerecht)


€ 58 pp