(24 en 25 december)
Bubbels met Amuses “De Klokke”
Soepje van wilde Boschampignons
Kabeljauw vergezeld van Garnaaltjes, Citroentijm, Soes van Aardappel en een lichte Kreeftensaus
Sorbet van Citroen
Fijn gesneden filet pure ,met Knolselderpurée, warme Seizoengroentjes, Sausje van de Chef en Brochette van krielaardappelen
Kerstdessert
Koffie met Zoetigheden
(aangepaste wijnen en water inbegrepen tot en met het hoofdgerecht)
€85 pp
Op 1 januari serveren wij ook dit menu enkel op reservatie aan 105euro pp
Glaasje Champagne met Amuses
Tartaar van Coquilles St Jacques met Kruidenroom afgewerkt met een Koek van Zeewier en Linzenscheuten
Bisques van Noorzeekreeft afgewerkt met Rivierkreeftjes
Sorbet van Champagne
Kabeljauw vergezeld van Garnaaltjes, Citroenthijm, Soes van Aardappel en lichte Kreeftensaus
Fijn gesneden filet pure , met Purée van Knolselder,warme sezoengroentjes sausje van de chef en brochette van krielaardappel
Dessert voor de Start van het nieuwe Jaar en Glaasje Champagne om 24 uur
Koffie met Versnaperingen
120euro pp
aangepaste wijnen, water en “gewone” bieren
“Menu Eerste Werkdag”
(De deuren gaan uitzonderlijk op open vanaf 12.00)
Bubbels van het Huis met Amuses uit de Keuken van
Restaurant "De Klokke"
Scampi van de Chef
Zacht gegaard Gebraad met Purée van Wortel en Spinazie,Warme Groentjes en Sausje met Spekjes en Zilverui en Brochette van Krielaardappel
Bavarois en Mousse van Fondant Chocolade
Koffie met Versnaperingen
(aangepaste wijn en water inbegrepen tot en met het hoofdgerecht)
€ 62 pp
© Copyright Restaurant De Klokke All Rights Reserved.