(enkel op reservatie)
Glaasje Bubbels met Amuses
Bisques van Noordzeekreeft met Rivierkreeftjes
Kabeljauw vergezeld van Garnaaltjes, Citroenthijm,
Soes van Aardappel en Fine Champagnesaus
Sorbet
Fijn gesneden filet pur met Knolselderpurée, warme Seizoengroentjes,
Sausje van de Chef en Brochette van Krielaardappelen
Dessert voor de start van het nieuwe Jaar
Koffie met Versnaperingen
(Aangepaste wijnen, water en gewone bieren inbegrepen tot 02u00)
€ 85 pp
(te verkrijgen op 1, 2 en 3 november ENKEL mits reservatie)
Glaasje Cava van het Huis met 3 Hapjes van de Chef
&
Soepje van Pompoen met een Wolkje Room
&
kabeljauw met een lichte Vissaus, afgewerkt met een Soes van Aardappel
&
Sorbet
&
Fijngesneden Château Briand met zijn vleesjus, gewokte Groentjes
en Brochette van Krielaardappel
&
Dessert van de Chef
&
Koffie met Zoetigheden
Dranken (=aangepaste wijnen, gewone bieren, frisdranken en water) aan tafel inbegrepen tot en met Hoofdgerecht.
€ 78 pp
© Copyright Restaurant De Klokke All Rights Reserved.