Speciale gelegenheden


 

Menu Allerheiligen 2021

(te verkrijgen op maandag 1 november nà reservatie; eveneens verkrijgbaar Menu De Klokke)

 

 

Glaasje Cava van het Huis met 3 Hapjes van de Chef

&

Soepje van Pompoen met een Wolkje Room

&

Lotte met een lichte Vissaus,  afgewerkt met grijze Garnaaltjes en een Soes van Aardappel

&

Sorbet of Jenever

&

Fijngesneden Château Briand met zijn vleesjus,  gewokte Groentjes

en Brochette van Krielaardappel

&

Dessert van de Chef

&

Koffie met Zoetigheden

 

Dranken (=aangepaste wijnen, gewone bieren, frisdranken en water) aan tafel inbegrepen tot en met Hoofdgerecht.    

 

€ 65 pp

 

 

“Restaurant De Klokke”

Afhaal Kerstmenu 24 December 2021

 

HAPJES

 

  1. Panini cocktail met italiaanse smaken
  2. Krokant minisoesje met escargot de Bourgogne
  3. Mini quiches

 

Soep

 

Romig soepje van wilde boschampignons

 

Voorgerecht

 

Krabbeschaal gevuld met krab, visvlees gebonden met schaaldierenbouillon,

uitjes,  peterselie en gemalen kaas

 

Hoofdgerecht

 

Ragout van everzwijn gemarineerd met rode wijn en kastanjes, 

purée van knolselder,  peer,  bosbessen en witlofstronkjes

 

Dessert


Kerstdessert

 

55pp

 

Het menu kan afgehaald worden in het restaurant tussen 16u en 19u.




Kerstmenu 2021

(25 en 26 december)


Bubbels met Amuses “De Klokke”


Soepje van wilde Boschampignons


Lotte vergezeld van Garnaaltjes, Citroentijm, Soes van Aardappel en een lichte Kreeftensaus


Sorbet van Citroen


Fijn gesneden Chateaubriand met  Knolselderpurée,  warme Seizoengroentjes,  Sausje van de Chef en Brochette van Denappelkroketjes


Kerstdessert


Koffie met Zoetigheden


(aangepaste wijnen en water inbegrepen tot en met het hoofdgerecht)


€80 pp



Menu van Oud naar Nieuw

(31 december/1 en 2 januari)


Glaasje Champagne met Amuses


Tartaar van Coquilles St Jacques met Kruidenroom afgewerkt

met een Koek van Zeewier en Linzenscheuten


Bisques van Noorzeekreeft afgewerkt met Rivierkreeftjes


Sorbet van Champagne


Lotte vergezeld van Garnaaltjes,  Citroenthijm, 

Soes van Aardappel en lichte Kreeftensaus


Filet van Marcassin met Peer,  Confituur van Bosbes, 

warme Groentjes en een Purée van Knolselder


Dessert voor de Start van het nieuwe Jaar en Glaasje Champagne om 24 uur


Koffie met Versnaperingen


(aangepaste wijn en water inbegrepen tot en met het hoofdgerecht)


€105 pp


Uw betaling vooraf bevestigd uw inschrijving



“Menu Eerste Werkdag”

(3 januari open om 12 uur)


Bubbels van het Huis met Amuses uit de Keuken van

Restaurant "De Klokke"


Scampi van de Chef


Zacht gegaard Gebraad met Purée van Wortel en Spinazie,

Warme Groentjes en Sausje met Spekjes en Zilverui en

Brochette van Krielaardappel


Bavarois en Mousse van Fondant Chocolade


Koffie met Versnaperingen


(aangepaste wijn en water inbegrepen tot en met het hoofdgerecht)


€ 49 pp