Speciale gelegenheden


Kerst én Nieuwjaardag menu

 25 december en 1 januari

(enkel op reservatie)

 

Glaasje Bubbels met Amuses

 

Bisques van Noordzeekreeft met Rivierkreeftjes

 

Kabeljauw vergezeld van Garnaaltjes,  Citroenthijm, 

Soes van Aardappel en Fine Champagnesaus

 

Sorbet

 

Fijn gesneden filet pur met  Knolselderpurée,  warme Seizoengroentjes, 

Sausje van de Chef en Brochette van Krielaardappelen

 

 

Dessert voor de start van het nieuwe Jaar

 

Koffie met Versnaperingen

 

(Aangepaste wijnen, water en gewone bieren inbegrepen tot 02u00)

 

€ 85 pp


Menu Allerheiligen

(te verkrijgen op 1, 2 en 3 november ENKEL mits reservatie)

 

 

Glaasje Cava van het Huis met 3 Hapjes van de Chef

&

Soepje van Pompoen met een Wolkje Room

&

kabeljauw met een lichte Vissaus,  afgewerkt met een Soes van Aardappel

&

Sorbet

&

Fijngesneden Château Briand met zijn vleesjus,  gewokte Groentjes

en Brochette van Krielaardappel

&

Dessert van de Chef

&

Koffie met Zoetigheden

 

Dranken (=aangepaste wijnen, gewone bieren, frisdranken en water) aan tafel inbegrepen tot en met Hoofdgerecht.    

 

€ 78 pp